Vi forstår, at finde de rette medarbejdere og praktikanter kan være en afgørende faktor for din virksomheds succes. Derfor er vi her for at hjælpe dig med at bygge en stærkere arbejdsstyrke, der kan imødekomme dine unikke behov og mål.

Med mere end 15 års erfaring søger vi at være den foretrukne brobygger, og det er vores fornemmeste opgave at forbinde dygtige, motiverede praktikanter med danske arbejdsgivere. Gennem denne indsats, kan vi skabe meningsfulde muligheder for læring, professionel udvikling og kulturel berigelse – både i arbejdslivet og for samfundet som helhed.

Hos WorkAdvice er teamet sammensat af forskellige nationaliteter, hvilket giver os førstehåndserfaring med immigrationsprocessen i Danmark og den betydelige indvirkning, kulturforskelle kan have. Denne sammensætning giver os det nødvendige indblik og den rette tilgang til at yde den mest effektive og kvalificerede service.


 

Hvorfor vælge WorkAdvice?

15 års specialisering

Med over 15 års specialisering i formidling af udenlandske praktikanter til landbrugsvirksomheder har vi opbygget en stor database af engagerede praktikanter, der helt sikkert matcher dine krav.

Ekstra hænder til produktionen

Benyt din chance for at få ekstra hænder til at øge produktiviteten og samtidig give nogen en fantastisk mulighed for at lære og bidrage til det danske landbrugsmiljø.

Løbende kontakt & support

Vi stræber efter at skabe en problemfri og velorganiseret oplevelse for både praktikanter og landmænd. Vores kontinuerlige assistance og opfølgning sikrer, at alle er trygge og velstøttede.

Hjælp til immigrationsproces

Vores mangfoldige team har førstehåndserfaring med immigrationsprocessen i Danmark og kulturforskelle, hvilket gør os til eksperter inden for området.

Hvad siger vores kunder?

Fra øget produktivitet til transformative resultater deler vores partnere deres succeshistorier.

KONTAKT OS

 

Har du spørgsmål, eller vil du undersøge dine muligheder for ansættelse af en ny medarbejder? Ring, eller udfyld formularen

Telefon: +45 52 80 86 21
Man-fre: 08.00 - 17.00

E-mail: info@workadvice.com

Vi kontakter dig hurtigst muligt

Dansk English Ukranian